Om Casa Paraìso

Denne eksklusive villaen ligger idyllisk til i Tauro, kun 2 km fra Amadores- stranden. Villaen tilbyr komfort, luksus og modernitet. Her finner du en praktfull åpen stue/spisestue med gulv-til-tak-vinduer, tre etasjer som bindes sammen av en stilren trapp, hage, et privat familievennlig svømmebasseng som lyser opp i forskjellige duse farger om natten, og en fantastisk utsikt over dalen til golfbanen og ut mot havet.

Eiendommen er veldig innbydende og stilfull, det første du legger merke til er de buede ytterveggene kledd i Valencia marmor. Når du kommer inn blir du umiddelbart møtt med en god romfølelse da villaen er gjennomgående lys og luftig.

Du får en storslått utsikt over dalen, golfanlegget og ut mot havet. Kjøkkenet er eksklusivt og har alt en skulle forvente i et hus med en så høy standard. Fra stuen har du skyvedører som fører ut til svømmebassenget og den overbygde terrassen, det perfekte sted for en sosial aften med venner og familie.

I første etasje finnes kjøkkenet, stuen, spisestue og gjestetoalett. Øverste etasje har to store soverom, begge med egne bad og tilhørende garderober.

Hovedsoverommet er vakkert innredet med en stor terrasse hvor du ser ned på bassenget under og utover dalen og havet. På dette soverommet finnes også en stor TV med tilgang til AirPlay og Apple tv.

I den nederste etasjen finnes et stort vaskerom – med vaskemaskin og tørketrommel. Her finnes også to store soverom, begge disse med egne bad og garderober. Når det begynner å mørkne, kan du gå ut til hagen som går langs baksiden av huset- ta inn de flotte inntrykkene fra naturstein og de eksotiske plantene spesielt når hagen er spektakulært opplyst.

Det er til sammen 4 soverom med 8 sengeplasser.Det er trådløs WIFI-i huset. Sonos lydanlegg sørger for en god lydopplevelse. Vi tilbyr også “barnepakke”, dersom man har behov for dette. Barnepakken inneholder bilsete ( ikke nyfødt) og pute, sportsvogn, sprinkelseng og barnestol.